Når skoven dufter af efterår, inviterer vi til tre eksklusive
vildtaftener med dansk vildt og sæsonens bedste råvarer.
Gastronomi med sjæl, natur og nærvær – fra fasan og krondyr til vildsvin, due og kanin.
Vildtaften: 13 November 2025
Vildtmenu 495,-
Forret
Fasan · Panko · Løg · Svampecreme · Timian · Malt
Hovedret
Langtidsstegt Dyreryg · Rullet i tørrede krydderurter · Kastanje · Vildtglace m. blåskimmelost · Ribs · Kartoffel & Rørsukker · saltbagt knoldselleri · Timian
Dessert
Smørristede · Smørristede nødder · Is af yoghurt · Mynte · Mørk chokolade
Vinmenu 300,-
Vores vinmenu er sammensat af nøje udvalgte vine, der følger maden hele vejen — fra de første dufte til den sidste bid. En harmonisk rejse gennem smag og stemning.
Book bord
Vildtaften: 20 November 2025
Vildtmenu 495,-
Forret
Krondyrtatar af inderlår · Karl Johan-emulsion · Rå æggeblomme · Ristede hasselnødder
Karse · Jordskokkechips · Peberrod · Wasabi
Karse · Jordskokkechips · Peberrod · Wasabi
Hovedret
Vildtsvineballotine · Æble · Pommes Dauphinois · Ølsauce · Malt · Syrlig bede
Dessert
Solbærsorbet · Hvid chokolade · Marengs
Vinmenu 300,-
Vores vinmenu er sammensat af nøje udvalgte vine, der følger maden hele vejen — fra de første dufte til den sidste bid. En harmonisk rejse gennem smag og stemning.
Book bord
Vildtaften: 27 November 2025
Vildtmenu 495,-
Forret
Krustade med kanin · Perleløg · Skovsvampe · Mørk øl · Timian
Hovedret
Farseret due · Morkel · Gulerod · Brunet smør · Pommes Anna · Svesker
Dessert
Pære · Karamel & brunet smør · Crème Chantilly · Hvid chokolade
Vinmenu 300,-
Vores vinmenu er sammensat af nøje udvalgte vine, der følger maden hele vejen — fra de første dufte til den sidste bid. En harmonisk rejse gennem smag og stemning.
Book bord