Skip to main content

Vildtaftener på Restaurant Kaj

– efteråret på tallerkenen

Når skoven dufter af efterår, inviterer vi til tre eksklusive
vildtaftener med dansk vildt og sæsonens bedste råvarer.
Gastronomi med sjæl, natur og nærvær – fra fasan og krondyr til vildsvin, due og kanin.

Vildtaften: 13 November 2025

Vildtmenu 495,-

Forret

Fasan · Panko · Løg · Svampecreme · Timian · Malt

Hovedret

Langtidsstegt Dyreryg · Rullet i tørrede krydderurter · Kastanje · Vildtglace m. blåskimmelost · Ribs · Kartoffel & Rørsukker · saltbagt knoldselleri · Timian

Dessert

Smørristede · Smørristede nødder · Is af yoghurt · Mynte · Mørk chokolade

Vinmenu 300,-

Vores vinmenu er sammensat af nøje udvalgte vine, der følger maden hele vejen — fra de første dufte til den sidste bid. En harmonisk rejse gennem smag og stemning.

Book bord

Vildtaften: 20 November 2025

Vildtmenu 495,-

Forret

Krondyrtatar af inderlår · Karl Johan-emulsion · Rå æggeblomme · Ristede hasselnødder
Karse · Jordskokkechips · Peberrod · Wasabi

Hovedret

Vildtsvineballotine · Æble · Pommes Dauphinois · Ølsauce · Malt · Syrlig bede

Dessert

Solbærsorbet · Hvid chokolade · Marengs

Vinmenu 300,-

Vores vinmenu er sammensat af nøje udvalgte vine, der følger maden hele vejen — fra de første dufte til den sidste bid. En harmonisk rejse gennem smag og stemning.

Book bord

Vildtaften: 27 November 2025

Vildtmenu 495,-

Forret

Krustade med kanin · Perleløg · Skovsvampe · Mørk øl · Timian

Hovedret

Farseret due · Morkel · Gulerod · Brunet smør · Pommes Anna · Svesker

Dessert

Pære · Karamel & brunet smør · Crème Chantilly · Hvid chokolade

Vinmenu 300,-

Vores vinmenu er sammensat af nøje udvalgte vine, der følger maden hele vejen — fra de første dufte til den sidste bid. En harmonisk rejse gennem smag og stemning.

Book bord